O meni

Danijela Rašić Markota, po struci liječnica, specijalizantica četvrte godine fizikalne medicine i rehabilitacije za Dom zdravlja Zagreb – Centar.

Diplomirala sam na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2013. godine. Nakon stažiranja radila sam u ambulantama obiteljske medicine na zamjeni do početka specijalizacije.

Na društvenoj mreži Instagram stojim iza profila @mama_fizijatrica, na kojem govorim o važnosti razvoja motoričkih sposobnosti djece, obavljanju fizičke aktivnosti, prevenciji i očuvanju zdravlja.

U svakodnevnoj interakciji sa ljudima povezujem iskustvo liječnice i majke dvoje djece.


Svojim znanjem, savjetima i iskustvom nastoji pomoći roditeljima i djeci u rastu i razvoju te ih usmjeriti na što pravilniji psihomotorički razvoj.

O karticama

Ideja se razvila kroz komunikaciju sa ljudima putem instagrama. Često bi mi se javili roditelji sa pitanjima o motoričkom razvoju djece, što očekivati u kojoj dobi i kako stimulirati dijete, na što paziti i sl.

Tada sam zaključila kako bi bilo super imati sve na jednom mjestu, provjereno, jasno i sažeto da svima bude lako razumljivo i u konačnici pomogne roditeljima i djetetu.

Predivan i oku primamljiv dizajn služi roditeljima za slikanje djeteta po mjesecima.